Tuesday, September 22, 2009

diena nr.18 un 19.


vakardiena (nr.18, tiem, kuri rūpīgi seko līdz dienu skaitam. jā, es zinu, ka daudz tādu ir!) skolā bija diezgan nomācoša. svētdienas vakars nomāca visu manu skolas dienu.
viss atkal likās tik neiespējami grūti.

bet bija jauki pēcpusdienā beidzot saņemt kādu ziņu no elīzas.

un vakarā braucām uz géant casino, kas ir milzīgs, MILZĪGS lielveikals. sapirkām tur normāli daudz pārtikas nākamajiem desmit gadiem. es arī nopirku sev franču šampūnu le petit marseillaise (mazais marseļietis) ar mazu uzzīmētu puisīti uz pudeles. tas bija jauki.
kad esmu ar benoit un marie kopā, vienmēr jūtos labāk, optimistiskāk.
saņēmu arī lienes vēstuli (paldies! viena lieta, kas man arī lielos kvantumos uzlaboja garastāvokli!), kas bija lieliski.

dienas lielais šokeris: vakariņās bija pica, ko benoit sagrieza ar lielām šķērēm. un bez visām tām mokām, kas parasti ir ar picu griešanu. nopietni, divas sekundes!

šodiena bija arī ļoti jauka. bija vēstures kontroldarbs, bet skolotājs, kurš ir NENORMĀLI foršs, man iedeva atsevišķus jautājumus, ar kuriem kaut kā tiku pa divām stundām galā. pēc skolas uz ielas saskrējos ar thomas (tomā), biš pastaigājāmies un parunājām angliski, kas bija ļoti forši. uzzināju, ka viens no viņa labākajiem draugiem, cieta no triekas svētdien viņa priekšā un tagad ir komā. thomas nezina, vai viņš vispār jebkad vairs pamodīsies. dīvaini, kad tādas lietas notiek. vai mums vēl nebija kādi 50 gadi līdz tam atlikuši?

ejot mājās, iegāju vienā boulangerie, kur nopirku divus kruasānus mums ar marie rītdienas brokastīm. jaukais pārdevējs piemeta vienu pa brīvu. ah, c'est la belle france..
benoit šovakar brauc pie veronikas un mājās būs tikai rīt. atkal esam divatā.

ā, un tūnēju savu blogu un atradu, ka biju uzstādījusi, ka komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, tā kā to noņēmu (piedod, liene, ka tik vēlu atklāju un esmu galīga interneta nūģe!). ļoti gribu no jums, ko dzirdēt, tā kā rakstiet. à bientôt!

2 comments:

  1. smieklīgi, bet es jau "pierakstījos"
    baigais prieks, ka Tev tā vēstule patika, jo viņa tāda neveikla un drusku ne tāda galīgi laba vēstule, bet nu jā, būs vēl un labākas :)
    tas par to picu, nu Itālija atkal atmiņā :)

    ReplyDelete
  2. nē, vēstule bija baigi forša. un, jā, sūti vēl.
    itālija, jā, super italian fiesta! :)

    ReplyDelete